Braamhaar aanhangwagens is een bedrijf welke gespecialiseerd is in aanhangwagens, trailers en caravans. Door onze jarenlange ervaring kunt u bij ons terecht voor de verkoop, verhuur en onderhoud van deze producten. Wij staan garant voor een perfecte service, waar kwaliteit en veiligheid centraal staat.

Wij zijn een gerenommeerd Bovag / RDW erkend  aanhangwagenbedrijf dat nieuwe, maar ook occasions levert tegen zeer scherpe prijzen. De merken die wij nieuw te bieden hebben zijn: Anssems, Humbaur, Henra, Hulco, Eduard, Pega, Ifor Williams en Vlemmix. Ook kunt u uw huidige aanhangwagen of trailer inruilen voor een nieuwe of occasion. Tevens is er een groot onderdelen magazijn, ook voor de losse verkoop.

Reparaties worden bij ons uitgevoerd door onze werkplaatsmedewerker. Hij kijkt de aanhanger na volgens Bovag-eisen. Onderhoudspunten volgens Bovag-eisen zijn de oplooprem, assen, chassis, banden, verlichting etc. Voor deskundig advies, reparaties, kleine of grote beurten bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook leveren wij trampolines en skelters van het bekende merk Berg Toys. De trampolines en skelters zijn in diverse uitvoeringen en afmetingen in voorraad leverbaar. Tevens leveren wij ook accessoires en onderdelen van Berg Toys.

Volg ons op Facebook
Wilt u niets missen? En op de hoogte van het laatste nieuws en occasions blijven?
Like ons, Dan mist u niets van Braamhaar Aanhangwagens.