Onderhoud & Reparatie

Braamhaar Aanhangwagen is een gespecialiseerd BOVAG bedrijf. De BOVAG onderhoudsbeurt geeft zekerheid over uw aanhangwagen, paardentrailer, boottrailer of caravan. Wat u ook vervoert in uw aanhangwagen, u wilt er zeker van zijn dat het veilig op de bestemming aankomt. Daarom is het zaak dat uw aanhanger betrouwbaar en goed onderhouden is. Goed onderhoud zorgt voor een verlengde levensduur van uw aanhangwagen, paardentrailer, boottrailer of caravan.

Wat kunt u bij Braamhaar verwachten?

  • Deskundig advies van de vakman
  • Grote voorraad onderdelen en accessoires
  • Garantie op reparatie en onderhoud
  • Gratis eerste servicebeurt binnen drie maanden
  • Onderhoudsabonnement voor aanhangwagens
  • Gratis vervangende aanhangwagen tijdens reparatie
  • Uitstekend geoutilleerde werkplaats
  • Verkoop, verhuur en garantie volgens BOVAG-voorwaarden
  • Afleveringsinspectie met BOVAG-rapport en -sticker

De onderhoudsbeurt voor aanhangwagens

De jaarlijkse onderhoudsbeurt voor aanhangwagens die wij uitvoeren, vindt plaats aan de hand van de BOVAG checklist. Bij deze controle en eventuele reparatie is uw aanhangwagen, paardentrailer of boottrailer in goede staat en zijn alle gebreken verholpen. Onderdelen die uitgebreid worden gekeurd zijn remsystemen, banden, assen, chassis, vloer, verlichting en opbouw componenten. Vervolgens ontvangt u onze BOVAG-keuringssticker en kunt u weer veilig op weg.

De onderhoudsbeurt voor caravans 

De tweejaarlijkse onderhoudsbeurt voor caravans die wij uitvoeren, vindt plaats aan de hand van de BOVAG checklist. Bij deze controle en eventuele reparatie is uw caravan in goede staat en zijn alle gebreken verholpen. Ook wordt de binnenzijde zoals de kachel, de koelkast en de ringverwarming nagekeken en schoongemaakt. Vervolgens ontvangt u onze BOVAG keuringsticker en kunt u veilig naar uw vakantiebestemming.

Onderdelen voor aanhangwagens en caravans

Bent u handig en zoekt u onderdelen voor uw aanhangwagen, paardentrailer, paardentrailer of caravan? Ons magazijn is gevuld met de veelgebruikte onderdelen. Als wij een onderdeel niet op voorraad hebben, kunnen wij deze onderdelen meestal snel leveren.

Neem contact met ons op

Vragen over onze trailers of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via het onderstaande contactformulier. U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31(0)547-38 50 52 of mail naar info@braamhaar-aanhangwagens.nl